Európa

Gexpro Európa - Karrierlehetőségek

Hisszük, hogy üzleti modellünk sikerének kulcsa kiválóan képzett és tehetséges munkatársainkban rejlik.

Professional. Providing customers with the best solutions.
Accountable. Delivering on our commitments.
Customer Focused. First and foremost listening to needs.
Experienced. We are a meritocracy that leads through learning, inclusiveness, and change.

Tehetséges, kiváló embereket mindig keresünk: akár már gyakorlattal rendelkező szakemberek, akár frissdiplomások jelentkezését várjuk.

Frissdiplomások, vagy rövid munkatapasztalattal rendelkezők számára minden évben elindítjuk a rotációs programunkat, az úgynevezett "Distributed Leadership Programot (DLP). A DLP kétéves rotációs programjának keretében a résztvevők egyik rotációs állomása az egyik nemzetközi helyszínünk lesz (jelenleg Olaszországban, Franciaországban, vagy Németországban) - illetve a legjobbak számára az Egyesült Államok, vagy Ázsia.

A DLP résztvevői 4-6 hónapos projekteket vezethetnek különböző funkcionális területeken, így biztosítjuk azt, hogy részleteiben megértsék az üzleti modellünket és a Gexpro kiválóságának építőköveit.

Amennyiben a DLP felkeltette az érdeklődésedet, kattints ide több információért, vagy jelentkezz a Magyar és angol nyelvű önéletrajzod elküldésével.

Amennyiben érdeklődik a tapasztalattal rendelkező szakemberek számára kínált lehetőségeinkről, kérjük, küldjön egy email-t (és Magyar és angol nyelvű önéletrajzot) a következő címre: Careers.Europe@gexpro.com